Solar, Acryl en glitternagels in Alkmaar

Wanneer u binnenstapt is het zinvol te weten wat u ongeveer wilt. Hebt u al sterke nagels en een lange nagelbet dan hoeft u geen gebruik te maken van kunstnagels. Wij kunnen dan op uw natuurlijke nagelplaat lakken. In andere gevallen kunt u (Solar) acrylnagels laten opbrengen. De kunst hierin is om de nagels zo natuurlijk mogelijk en sprankelend te laten ogen. Na het opbrengen kunt de behandeling uitgebreid worden met lak en/of andere versieringen zoals nailart, (nep)diamanten en stickers.

Wij bieden overigens geen gel kunstnagels aan omdat wij deze niet meer zien als een behandeling van deze tijd.

Solarnagels

Onder kunstnagels is Solarnagels het populairst. Solarnagels glanzen en ogen natuurlijker dan bij de acrylnagels. Ook zijn Solarnagels steviger/sterker dan Acrylnagels.

Tijdens het opbrengen van deze premium variant van de acrylnagels kunt u een vorm en kleur van de tip kiezen.

Vervolgens kunt u de behandeling uitbreiden met een lak en/of nailart naar keuze. Wij gebruiken 2 soorten lak, namelijk normale nagellak en gellak.

Acrylnagels

Één van de oudere nagelbehandelingen waar nog steeds naar wordt gevraagd. De acrylnagel behandeling is de voorganger van de Solar nagel behandeling.

Glitternagels

Glitternagels worden opdezelfde manier aangebracht als bij de Solarnagels alleen wordt tijdens het proces ook nog eens een laag glitters aangebracht.

Uw nagels zien er hierdoor nog luxueuzer en specialer uit.

Locatie